BasisschoolMuziek.nl verzorgt muzieklessen voor leerlingen en leerkrachten in het basisonderwijs. Er zijn veel mogelijkheden. Zo geven we lessen muzieknoten leren lezen en ritmes spelen. Maar ook lessen componeren en dirigeren. Voor de kleuters hebben we een aantal leuke lessen met grafische partituren en voor de middenbouw kunnen we muziekles geven over verschillende muziekinstrumenten.

Muziek maken is leuk. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen, dat muziek maken een positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Samen muziek maken versterkt het groepsgevoel, de discipline en verbetert de sociale- en emotionele vaardigheden.

Toch kan het muziekonderwijs op veel scholen wel een impuls gebruiken. BasisschoolMuziek.nl begint aan de basis, in de klas bij de leerlingen en leerkrachten! Daar zit onze kracht. We begeleiden geven het goede voorbeeld, dagen uit, prikkelen en stimuleren juffen en meesters. We adviseren scholen en begeleiden leerkrachten. We verzorgen elke week muzieklessen aan vele leerlingen. Kijk op www.basisschoolmuziek.nl voor meer informatie.

logo basisschoolmuziek.nl muziekles voor het basisonderwijs