Afgelopen zaterdag heeft Koen gedrumd bij de uitvoering van Hair in het Energiehuis in Dordrecht. Musicalsites.nl plaatste op haar website een mooie recensie van dit concert:

Scratch This Musical heeft zaterdag 19 mei een concertante gezongen van de musical Hair, met een koor van meer dan 100 leden. Daarbij waren professionele solisten aanwezig bestaande uit Loïs van de Ven, Lara Grünfeld, Eke Salomé, Perry Gits, Maarten Redeker, Bastiaan Sparnaay en Jorrit De Vries. Hoe dat klinkt ? Geweldig! Hoe werkt Scratch This Musical? Iedereen ontvangt de teksten en orkestbanden en repeteert thuis. Op de dag zelf komt iedereen bij elkaar om samen een keer intensief te repeteren. Daarna is er diezelfde avond dan het uur van de waarheid. De concertante versie waar iedereen in de maanden voorafgaand aan dit event hard aan gewerkt heeft.

Onder leiding van dirigent Robert Jan Kamer werden de bezoekers verrast met een geweldige uitvoering van de tijdloze musical ‘Hair’. De locatie van Scratch This Musical was het Energiehuis in Dordrecht. Er werd in zaal Machine 3 gespeeld waar alles aanwezig was. Uitstekend licht, een podium en natuurlijk een orkest dat deze hele concertante begeleidde. Alle nummers van Hair passeerden de revue waarbij het koor en de solisten samen kwamen en een geweldige versie van Hair presenteerden. Dat kan ook bijna niet anders dan met een koor van meer dan 100 personen.

Meer over dit bijzondere concert: https://musicalsites.nl/scratchthismusical-zingt-de-musical-hair/
Foto’s: Peggy de Haan – Musicalsites.nl