Workshops Cajon Spelen

Introductie Workshop: Cajon Spelen

In deze workshop maken de deelnemers kennis met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument de cajon (spreek uit: kachòn). Tijdens het in elkaar zetten van het instrument ontdek je de onderdelen en legt de workshopleider uit hoe e.e.a. werkt. Daarna gaan jullie zelf aan de slag! Met een enthousiaste en duidelijke instructie van workshopleider Koen van Velzen ontstaat al snel een fijne groove.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis of ervaring voor nodig. Iedereen kan het!

Samen muziek maken is een leuke, sociale activiteit waarbij aspecten van samenwerking en communicatie muzikaal aan bod komen.

Het maximale aantal deelnemers aan deze workshop is 30 en de workshop wordt op uw locatie gegeven.

Informeer naar de kosten en boek uw workshop: info@workshopcajonspelen.nl o.v.v. Cajon Spelen

Workshopleider Koen van Velzen begeleidt een Popkoor op cajon

Workshop 2: Cajon To Go

De cajon is een Zuid-Amerikaans slagwerkinstrument, dat je wellicht al kent van akoestische singer-songwriter optredens of van Spaanse flamenco muziek.

Het is een kist of doos waar je op zit en waarbij je door verschillende technieken de onderdelen van een drumstel, zoals basserum, snare en hi-hat kan laten horen. Moeilijk? Helemaal niet!

Na een korte introductie en de herkomst van de cajon gaan jullie samen met workshopleider Koen van Velzen een ritmisch muziekstuk instuderen: Cajon To Go!

Deze workshop is geschikt voor groepen tot 30 personen, die muziekschrift (noten) kunnen lezen. De workshop wordt bij u op locatie gegeven.

Informeer naar de kosten en boek uw workshop: info@workshopcajonspelen.nl o.v.v. Cajon To Go

www.workshopcajonspelen.nl is een initiatief van Just Notes Music. Just Notes Music is het bedrijf van Koen van Velzen en Jurgen van Groningen Schinkel. Naast cajon spelen bieden we ook boomwhackerworkshops en diverse andere muzikale workshops aan. Onze workshops zijn geschikt voor scholen, orkesten, verenigingen, teams, clubs en bedrijven. Daarnaast verzorgen we energizers tijdens studiedagen, conferenties en ‘hei-sessies’. Just Notes Music is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60944501 en is te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Just Notes Music
Dotterbloemstraat 13
3053 JV Rotterdam
085 – 8771314
info@justnotesmusic.nl
info@workshopcajonspelen.nl

Just Notes Music Jurgen van Groningen Schinkel Koen van Velzen